top of page

AUDITIETRAINING.

Je wil graag je kans wagen op een toelatingsproef voor het conservatorium of een musicalopleiding? Of je wil je graag voorbereiden voor een wedstrijd zoals 'The Voice'? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kan dit doen door een aantal privésessies te boeken, maar je bent nog beter af met het traject 'auditietraining'. Bij een auditie gaat het immers niet enkel over hoe goed je presteert onder de douche! Je hebt een stevige dosis stressbeheersing nodig om je op een paar minuten tijd te bewijzen voor een jury.

hoe gaat het in zijn werk?

Intake sessie

 

We starten steeds met een intake sessie om je huidige niveau, je doelstelling, je traject en de haalbaarheid in te schatten.

 

Privésessies

Daarna boeken we op frequente basise een aantal privésessies in om je materiaal in te studeren en het perfecte repertoire voor jou vast te leggen.

Tips

- Begin tijdig met voorbereiden. Je kan onmogelijk goed voorbereid zijn op een auditie als je maar een week of een maand op voorhand start.

- Zorg dat je voor de intake sessie genoeg info mee hebt (welke auditie, heb je al materiaal dat je verplicht moet voorbereiden,..)

- Oefen op regelmatige basis. Minstens 5 momenten per week.

- Probeer de tips die de docent in de les geeft eerst uit vooraleer je een oordeel velt.

TESTIMONIALS

'Hele intensieve en leerrijke lessen.

Samen hebben we gewerkt om mijn audities volledig voor te bereiden.

De strenge, maar opbouwende feedback heeft me erg geholpen.' 

L. Verhille, 7e jaar kunsthumaniora musical Brussel

'Ik wilde zeker toegelaten worden tot de opleiding musical aan het conservatorium van Brussel. Daarom heb ik extra zanglessen gevolgd bij Kristel. Deze zanglessen hebben zeker bijgedragen tot succesvolle audities. Ze kon goed mijn individuele noden inschatten. Zo kwam bij mij o.a. ook tekstanalyse en inleving aan bod. Zo nodig blijft het dus niet beperkt tot zangtechniek.'

S. Nijs, Musicalopleiding Erasmushogeschool Brussel

bottom of page