ZANGLEssen

ALGEMENE VOORWAARDEN.

VOOR JE EEN ZANGCOACHING/LESSENREEKS AANVRAAGT DIEN JE EERST ONDERSTAANDE ALGEMENE VOORWAARDEN TE LEZEN EN GOED TE KEUREN.

 

 

  • Boek eerst een intake sessie van 30 min (€25). Bereid je voor op deze sessie door je doel/vraag voor jezelf helder te omschrijven. bv. Word je snel hees, is dat dan vooral na lang spreken/zingen, of wordt het dan net beter? Ik wil graag in een koor zingen, hoe kan ik mezelf daar beter op voorbereiden?

 

  • Wanneer je een intakesessie voor een lessenreeks of coaching boekt, studeer dan alvast een song in. Breng hiervan liefst de tekst in tweevoud afgedrukt mee. Als je een akkoordenschema hebt afgedrukt, graag ook meebrengen. Als deze song op youtube te vinden is, kan je hiermee ook meezingen. Ook eigen songs is geen probleem, voorzie dan zeker wel tekst en akkoordenschema.

 

  • Je beslist om verder te gaan? Kies dan voor:

 

LESSENREEKS: Een vijf- of tienbeurtenkaart 

ZANGCOACHING: per sessie 

Kies je voor een vijf- of tienbeurtenkaart en stop je de lessenreeks vroegtijdig is het resterende bedrag niet terugvorderbaar.

 

De prijzen van de lessen vind je HIER

 

  • Je komt terug naar een volgende sessie? Let dan op het volgende:

 

Zorg dat je op tijd bent, liefst ook niet veel te vroeg, de kans is dan reëel dat je toch moet wachten tot de vorige les afgelopen is en het is mogelijk dat een cliënt zich minder op zijn gemak voelt wanneer er iemand meeluistert.

 

Breng het ingeoefende materiaal mee:

 

- Het oefenmateriaal (spreekoefeningen, teksten, akkoordenschema's, partituren, cd's,...) waar je aan wil werken (afgeprint)

- Zorg dat je geoefend hebt. Je kan nieuwe technieken niet aanleren door twee- of driewekelijks een lesje te volgen. Herhaling (liefst dagelijks) met de opname van de vorige les zorgt ervoor dat je de aangeleerde technieken onder de knie krijgt of er concrete vragen over kan stellen. Zo gaat je zangtechniek met rasse schreden vooruit en haal je veel meer uit elke les. 

 

  • De betaling van je sessie gebeurt onmiddellijk na afloop tenzij je online betaalde bij reservatie. Breng dus  gepast geld mee indien nodig. Een Skype sessie wordt betaald na ontvangst van de factuur.

 

  • Het is mogelijk om een factuur aan te vragen. Waar je je facturen kan vinden, kan je lezen in onze 'veelgestelde vragen'.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Bij ziekte van de docent wordt je tijdig verwittigd via mail en/of sms. Zorg er dus zeker voor dat je de correcte contactgegevens hebt doorgegeven aan de docent. 

  • De opnames die tijdens de les worden gemaakt en de oefeningen die je kan downloaden via de website mogen in geen enkel geval zonder voorafgaande toestemming van de docent aan derden verschaft worden.

 

Een afspraak annuleren? Dat kan tot ten laatste 48u op voorhand. Je annuleert zelf je les via de mail die je kreeg bij het reserveren van je les. Annuleer je te laat? Dan wordt deze sessie alsnog gefactureerd. (Deze afspraak vervalt wanneer je een geldig doktersbriefje binnen de  48u mailt of binnenbrengt )

Vanaf 7 jaar jaar of ouder

DOOR DE RESERVATIE VAN EEN zangles VERKLAART U ZICH AUTOMATISCH AKKOORD MET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN