top of page
ZANGLEssen

ALGEMENE VOORWAARDEN.

VOOR JE EEN ZANGCOACHING/LESSENREEKS AANVRAAGT DIEN JE EERST ONDERSTAANDE ALGEMENE VOORWAARDEN TE LEZEN EN GOED TE KEUREN.

 

 

  • Boek eerst een intake sessie van 30 min. Bereid je voor op deze sessie door je doel/vraag voor jezelf helder te omschrijven. bv. Word je snel hees, is dat dan vooral na lang spreken/zingen, of wordt het dan net beter? Ik wil graag in een koor zingen, hoe kan ik mezelf daar beter op voorbereiden?

 

  • Wanneer je een intakesessie voor een lessenreeks of coaching boekt, studeer dan alvast een song in. Breng hiervan liefst de tekst in tweevoud afgedrukt mee. Als je een akkoordenschema hebt afgedrukt, graag ook meebrengen. Als deze song op youtube te vinden is, kan je hiermee ook meezingen. Ook eigen songs is geen probleem, voorzie dan zeker wel tekst en akkoordenschema.

 

  • Je beslist om verder te gaan? Kies dan voor:

 

LESSENREEKS: Een vijf- of tienbeurtenkaart 

ZANGCOACHING: per sessie 

- Kies je voor een vijf- of tienbeurtenkaart en stop je de lessenreeks vroegtijdig is het resterende bedrag niet terugvorderbaar.

- Een 5 beurtenkaart is 6 maanden geldig, een 10 beurtenkaart is1 jaar geldig. Verlengen is niet mogelijk.

- Een les die geboekt is met een beurtenkaart kan tot 48u op voorhand kosteloos verplaatst worden. Daarna enkel op vertoon van een doktersbriefje. Hiervoor wordt er €5 administratiekost aangerekend.

- Een les die geboekt werd via een cadeaubon kan, eenmaal ingeboekt, niet verplaatst worden. Cadeaubonnen kunnen ook niet terugbetaald worden. 

 

De prijzen van de lessen vind je HIER

 

  • Je komt terug naar een volgende sessie? Let dan op het volgende:

 

Zorg dat je op tijd ben

 

Breng het ingeoefende materiaal mee:

 

- Het oefenmateriaal (spreekoefeningen, teksten, akkoordenschema's, partituren, cd's,...) waar je aan wil werken (afgeprint)

- Zorg dat je geoefend hebt. Je kan nieuwe technieken niet aanleren door twee- of driewekelijks een lesje te volgen. Herhaling (liefst dagelijks) met de opname van de vorige les zorgt ervoor dat je de aangeleerde technieken onder de knie krijgt of er concrete vragen over kan stellen. Zo gaat je zangtechniek met rasse schreden vooruit en haal je veel meer uit elke les. 

 

  • De betaling van je sessie gebeurt steeds online bij reservatie. Betalen kan online. 

 

  • Het is mogelijk om een factuur aan te vragen. Dit kan enkel door op voorhand een mailtje te sturen naar info@mithe.be.

Een afspraak annuleren? Dat kan tot ten laatste 48u op voorhand (excL reservatiekost van €5). Je annuleert zelf je les via de mail die je kreeg bij het reserveren van je les en stuurt ons een mailtje met je lescode i.f.v. de terugbetaling. Annuleer je te laat? Dan wordt deze sessie alsnog aangerekend. (Deze afspraak vervalt wanneer je een geldig doktersbriefje binnen de  48u mailt of binnenbrengt, excl. €5 reservatiekosten)

 

 

  • Bij ziekte van de docent wordt je tijdig verwittigd via mail en/of sms. Zorg er dus zeker voor dat je de correcte contactgegevens hebt doorgegeven aan de docent. 

  • De opnames die tijdens de les worden gemaakt en de oefeningen die je kan downloaden via de website mogen in geen enkel geval zonder voorafgaande toestemming van de docent aan derden verschaft worden.

 

Vanaf 7 jaar jaar of ouder

DOOR DE RESERVATIE VAN EEN zangles VERKLAART U ZICH AUTOMATISCH AKKOORD MET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN
bottom of page