top of page

coaching op locatie.

coaching voor musical of (muziek)theater

Zoek je een vocal coach voor je musicalproject? Of moet één van je acteurs een nummer zingen in een theatervoorstelling? Dan kan ik je zeker verder helpen! Ik kom graag na afspraak één of meerdere keren naar je repetitieruimte om het beste uit je ploeg te halen!

bandcoaching

Een bandcoaching is een formule op maat van jouw band. Er wordt vooraf met de leden overlegd waar de noden liggen.

 

Enkele voorbeelden:

  • sound

  • ritmiek

  • samenspel

  • arrangementen

  • backing vocals

  • ...

Door jarenlange ervaring met verschillende band in de repetitieruimte en op het podium kan jouw al helemaal anders klinken met een paar kleine aanpassingen!

TESTIMONIALS

Met ongelooflijk veel enthousiasme begon Kristel de repetitie met enkele opwarmingsoefeningen. Werkende vanuit ons repertoire kon ze verschillende tips aanreiken die het verschil maken. We zijn aan de slag gegaan met haar suggesties voor een betere ademhaling en het resultaat is verbluffend!

Wij zijn een koor met enthousiaste liefhebbers, technisch zijn er nog wel wat uitdagingen in onze groep. Kristel wist zich onmiddellijk aan het niveau van de groep aan te passen en in te spelen op de belangrijkste werkpunten met een verstaanbare hands-on uitleg.

Om de koorleden te citeren: “dat is een straffe madam!”

P. Smeets, Dirigent Medua Koor

Tijdens onze bandcoaching hebben we als band heel sterk het volgende ervaren: Kristel heeft niet alleen oog voor detail maar voor elke noot, handeling en beweging tijdens een nummer. Ze kan een nummer naar een geheel ander niveau tillen door de precisie in ieder van ons naar boven te halen. Zowel de bas als de zang als alle andere instrumenten weet ze te bespreken en te verbeteren. Wij kunnen haar alleen maar aanraden als je dat ene niveautje hoger wil gaan spelen.

M. Grouwels, M&L Band

bottom of page