top of page
ACTEREN IN MUSICAL
ACTEREN IN MUSICAL

wo 28 jun

|

Leuven

ACTEREN IN MUSICAL

Jongeren 2 & Volwassenen DOCENTEN: Kristel Lamerichs (Acteren in een song) & Mathias Fleurackers (Groot en klein acteren)

Tijd en locatie

28 jun 2023, 14:00 – 17:15

Leuven, Tiensevest 60, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Deze workshop is uitsluitend voor de leerlingen van de musical-s-cool die al een zekere basis hebben en meer willen verdiepen en spelers van de Mithe producties.

DEEL 1 - GROOT & KLEIN SPELEN? (Drama)

Elke vorm van acteren vraagt om een andere speelstijl. Je kunt bijvoorbeeld groot, klein, komisch, serieus of realistisch spelen. Speel je in een groot theater, dan moet je ook de achterste rijen van het theater kunnen bereiken? Of speel je in een film of televisieserie, dan kan je gerust wat ‘kleiner’ spelen.

In deze workshop gaan we aan de slag met tekstmateriaal. Je leert hoe het voelt om groter te spelen, maar toch geloofwaardig te blijven. Of hoe het gaat om heel klein te spelen en toch nog je publiek te raken.

DUUR: 1,5u

DOCENT: Mathias Fleurackers

MAX. 10 deelnemers

Jo 2 & Volw | 14:00 - 15:30

DEEL 2 - HOE STAGE IK MIJN  MUSICALSONG? (Zang & Songinterpretatie)

Wanneer je een liedje moet brengen in de les, in een auditie of tijdens een voorstelling wil je meer dan enkel de juiste noten zingen. Maar hoe doe je dat nu: zingend acteren, of acterend zingen?

Een zanger die alle juiste noten raakt maar niet nadenkt over verhaal, emotie en karakter is gewoon dat - een zanger, maar geen verteller. In deze workshop bieden we een stappenplan om je song zelf een invulling te leren geven. Wedden dat je met deze oefeningen al veel beter weet hoe je je moet voorbereiden om een verhaal te kunnen vertellen met een lied?

DUUR: 1,5u

DOCENT: Kristel Lamerichs

MAX. 10 deelnemers

Jo 2 & Volw | 15:45 - 17:15

Tickets

  • Acteren in musical | Jo2 & Vol

    Mithe Next Level Class | Jo 2 & Volw

    € 60,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page